Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt dig inte luras av min mask


Clown

Du avundas min lycka
Du avundas mitt skratt
Därför ber jag dig att se min sanning nu i natt

Genomskåda min lögn
Se mina brister
Se att bakom min fasad, är jag dig lik

Min vän, följ mig ut i höstens mörker
Se hur färgerna rinner av min hud

Färgerna som nu är borta
Jag är glanslös och jag är ful

Besviken möter jag åter igen din blick
Jag som alltid varit glädjen som gav dig en kick
Nu inser du direkt att jag är en bluff
En förlorad själ som inte äns roar barn på cirkus

Du ger dig av, lämnad står jag kvar
Målar åter på mitt falska leende, det som alla vill ha







Fri vers av fien88
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88