Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm, min vän.

Dröm, min vän
om vita stränder,
och ett ljusblått hav
under en mörkblå himmel
fylld med ljus
från eviga stjärnor
och ändlösa galaxer.




Fri vers av Tyra
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyra
Tyra