Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om 11 dagar


Saknad

Just nu sitter jag med resfeber för
den 27 januari bär det iväg till
Teneriffa

Det ska bli så skönt att få hela tre
veckors semester men jag kommer
att känna saknad

saknad från mitt skrivande här på
poeter

saknad från min arbetsträningsplats

saknad från de blånande bergen
där solen går ner så vackert i eftermiddagstid

men jag får bära med mig papper, penna och
kamera på Teneriffa för att hitta inspiration
till nya texter

kanske blir det att handla om palmen som jag
såg förra året men inte fick till något bra om,

ord om havets bris kanske jag får till ja vem
vet

då jag åter igen kommer hem och hit så
blir det nya texter att läsa

090115







Fri vers av sajo
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 17:55



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej vet du vad det är underbart på tenneriffa jag tror dina leder kommer att må bra av värmen ,
Det finns 2 hotellanläggningar där som heter Vintersol och Mar y sol där har dom varmbassänger det ligger i los christianos om ni har möjlighet att kanske få er ett besök
det är anpassade hotell för dom med handikap reumatiker osv och det finns ställen där man kan sitta och surfa för liten peng om du saknar skrivandet,
eller på er hotell kan det nog finnas med.
Du kommer njuta av hibiskusträden som blommar i full prakt och andra blommor med att kunna gå längs havet på promenadvägar

mvh Anna-Karin
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo