Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
välkommen tillbaka lilla jag


mina jeans passar inte längre

jag trodde att
den bästa känslan
någonsin
var kärleken

och det kanske det också är

men inte här
och just nu
-inte i mitt liv

den bästa känslan
kom
imorses
när jag klädde på
mig

mina jeans är förstora, de passar inte längre




Fri vers av onlyme
Läst 876 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-15 22:33



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Känner igen mig till 100%, hittade ett par jeans sen i somras, dom satt som tält, jag började gråta.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

onlyme