Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så glad för alla som kommit...


En bit på väg

Stopp!
Stanna!

Nej inte helt, men coola ner lite.

Du behöver inte rusa.
Du har ju nått ett delmål.

Tänk efter!
Reflektera!

Inte enbart.

Passa på att tanka.
Det har gått åt mycket energi!

Sista pusselbitarna saknas,
men för att lägga hela pusslet behövs ork!

Ork Du kan fixa om Du tankar...
...ork Du behöver för att...

...var rustad för...

...SISTA STRIDEN!!!!




Fri vers av Dumlekola
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 23:20



Bookmark and Share


  Angeldust
Du skriver ner funderingar påminnelser som man behöver höra..ofta ofta!! Tack Sunny, Bra skrivet.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Dumlekola
Dumlekola