Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot en stackare helt utan chans

En ståtlig parad
av gäss
går med vaggande gång
och näbbig käft

Fulla med hånskratt
går de i led
mot en stackare
helt utan chans

Ord väller fram
borrar sig in i själ
Förstör
River hål
som bildar ärr
som aldrig vill försvinna

Helt utan chans
bygger han mur
som blir
högre och högre,
tjockare och tjockare
för var dag som går
i fängelsets håla

[en regnig dag i fängelsets håla
spricker muren och ut rinner själen
till en stor smet av
olycka och ensamhet]

Den grävda gropen
är redan grävd
för den ensamma stackaren
helt utan chans
att undkomma dess ord.




Fri vers av molndans
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-08-26 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans