Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i lyckans namn

En gång i tiden trampande
någon på mig
tog ut mitt hjärta,
stampade och klämde åt
så att livet inte längre hade någon mening
Orken tog nästan helt slut
innan du kom
& gjorde mig stark på nytt

Jag flyger här på mitt rosa moln,
svävar och känner en behaglig vind
svepa genom min själ

Jag svävar fortfarande
men råkade kika ner
genom ett hål
på mitt liv
som är skadat och nött
genom åren
men smärtans ribba har höjts
& jag klarar mer än jag tror

Tack vare dig
är jag stark på nytt
och livet ska framöver bli en lek
en lek värd att minnas,
en seger & ett fulländat mål.

Ett liv i lyckans namn!




Fri vers av molndans
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-08-26 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans