Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
& för alla som
mister
sina barn



Tänder alla mina ljus för den 8~årige pojken som omkom idag.





Tänder alla mina ljus

av Kärlek

för den 8~årige pojken i Spånga

som efter en olycka omkom idag

på eftermiddagen

För hans föräldrar

& närstående

& alla andra

Gud ~ var deras stöd

& styrka i deras katastrof


Amen




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-16 23:21



Bookmark and Share


  Cris
Så himla tragiskt att man finner knappt ord. Bara en stor stor medkänsla med alla inblandade.
2009-01-18

  Dr Jimmy Johansson The 777
Du Är Fin Du,,,,,,,,,,,,tror jag tänder ett levade ljus för dig också,,,
2009-01-17

  Anders Nordlander VIP
Tack för att du skriver om detta...
Folk som bryr sig är ovärdeligt när något sånt här tragiskt inträffar
2009-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja! Gode tid!
När sorgen slår...
Då man känner
hur lite man förmår
men om man med står
något man kanske når...
2009-01-16

  Yrre VIP
Jag vill inte säga Amen men
Barn förloras varge dag
I varje andetag.
Gripande.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP