Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Firade en försenad jul med min pappa och hans fru idag. Jag känner mig nu mkt bortskämd och extremt extremt leende tacksam. Mat!!!


Jag är lycklig. Nu.

Jag är lycklig
nu

Är jag lycklig

Kan man bli
lycklig
av pengar

Är det rikedom
jag känner
över 2000 kr
i försenad julklapp
och ett armband
och en halsduk
från Lindex
jag aldrig
haft råd med själv
själv
eller
är snarare
ett tecken
på lus

Luspank




Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 17:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Gör mig lycklig nu", som Kim Larsen sjöng.
Tillsammans med...ja...vem det nu var...
Mats Ronander kanske...

Visst kan man uppleva en viss lycka av det materiella.
Jag blev själv glad då jag fick 500:- av min mor.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex