Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket han än skulle älska henne....





Vilka kvinnor orkar med en man som

lider utav "utbrändhet/kronisk trötthet".

Hur många kvinnor skulle förmå

att leva med en invalid?

En invalid med en glödande själ,

ett brinnande hjärta, ett blixtrande intellekt,

men ändå ett halv-vrak... sina värsta dagar

yrslande, bara längtande efter att få sova.

Nej... den mannen måste rehabba sej

först innan det kan bli dax för kärleksäventyr,

för han skulle vara en för stor belastning,

hur mycket han än skulle älska henne.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP