Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller... är dom verkligen: kvinnor...?


Är det inte så med de flesta kvinnor....?





Är det inte så med flesta kvinnor;

att de vill ha en stark man...

De pratar om att mannen ska få

visa alla sina känslor, visa sej svag,

gråta, sörja, etc, etc,......

Men när det kommer till kritan....

så blir ni rädda, känner er otrygga,

saknar fadersgestalten, den friska

starka kompetente hannen..............................




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 19:21



Bookmark and Share


  thyra
De flesta, det vet jag inte :) Men om det är kärleken som gör valen, då är det bara att älska den som samma känsla får, oberoende av de yttre tingen :)
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP