Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 040103


Jag 040103

Ingen har mig, ingen kan ta mig.
Å bara gudarna vet hur många gånger jag slingrat mig.
Jag måste stå fri, fri att släppa mina tankar en meter framför mig.




Fri vers av akavalie
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 09:28



Bookmark and Share


    Johnjohn
träffande! *applåd
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

akavalie
akavalie