Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 040103


Jämförelse 040103

Många har jämfört livet med många olika ting.
Fråga mig vad jag skulle jämföra livet med och jag skulle då först bara titta på dig och sen säga.
Livet är ingen gåta, du kan inte glömma och förlåta.
Livet går inte upp och sen ner.
Livet går inte att leva om du inte andas.
Livet existerar bara i ditt medvetande.

Du ser frågande ut, har jag inte besvarat din fråga än?
Om jag säger att livet är som ett moln kan du nu lättare förstå vad jag menade i orden jag sa nyss?




Fri vers av akavalie
Läst 280 gånger
Publicerad 2009-01-19 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akavalie
akavalie