Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 040223


Jag vet att du behöver mig 040223

Jag vet att du behöver mig

Jag vet att du finns du behöver inte skrika mer.
Sluta skär dig.
Sluta spy.
Ät din mat.

Jag vet att du finns, kom ska jag trösta dig.
Luta dig mot min axel.
Tala ut om dina problem.
Jag vet att du finns men bara på mina villkor.




Fri vers av akavalie
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akavalie
akavalie