Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågade

Jag vågade
jag ringde
jag fick ett svar
jag svettades
men jag var modig
och jag fick
en intervju
till slut




Fri vers av Tea Alex
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 10:57



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Yesssss jag visste det :-)
2009-01-19

  Måna N. Berger
Härligt, grattis!
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Bravo!
Grattis!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex