Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösningen på missantropi

Ni undrar varför jag missantropisk är,
STANNA UPP,
SLUTA,
var STILLA!
avskyr er ej nu längre.

Nu har det gått några sekunder utan att ni utfört vidriga handlingar!

Hälsar dig välkommen Homo-Divinitus!




Fri vers av Gangleri
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri