Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med på min flygtur ska jag ta lugnande ord i resväskan


Lugnande ord

Ett telefonsamtal till min
faster på eftermiddagen när
jag sitter med min tekopp

jag vill höra hur läget är
med farmor säger jag till
faster

jo jag har ringt idag till lasarettet
och hört hur det är

svaret som jag fick och som gjorde
mig så lugn sa hon var

din mamma blir så bra omskött
ska du veta hon får vara här
till dess att det blir en plats ledig
på Lyktan

så koppla nu av och ägna dig åt
dig själv hade vårdpersonalen sagt
åt min faster

det var verkligen lugnande ord
att höra

lugnande ord ska jag ta med
då jag snart flyger utomlands,
att bara ägna sig åt sig själv och
ta det lugnt och bara slappa

090119




Fri vers av sajo
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-01-19 17:59



Bookmark and Share


  Maria T
Ha det så skönt på din resa
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
"Go´tur", som norrmännen säger.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo