Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLODRÖDA SEGEL


inte ens en moder kan
se skönhet i den son
som har valt sin egen väg
och seglar hemifrån
under röda segel
som en vild vind blåser i
när narcissus´spegel
bär hans båt tills han blir fri

ingenting i världen
inget ont och inget gott
ska få hejda färden
bort från smått och rått och grått
in i dimensioner av
den frihet Gud har tänkt
skulle bli en frukt utav
försoningen Han skänkt

ingenting kan skilja mig
från kärleken som led
i en tid som är ur led
Han kämpade och stred
mot den hydra som vi kallar
djävul, synd och död
rättfärdighetssolen
färgar östern verkligt röd!

LARZ GUSTAFSSON 080204





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 08:03



Bookmark and Share


  Millis,,Camilla Petersson
Underbart!
2009-01-20

  mare VIP
Fint ,``ingenting kan skilja mig``från frihetens Gud !!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP