Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om....

Om Jag Kunde Ge Dig Förmågan Att Se Dig Själv Genom Mina Ögon
Så Skulle Du Upptäcka Att Du Är En Underbar Människa




Övriga genrer av Mumme
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-27 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme