Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg upp till dig!

Jag såg upp till dig!
Jag såg hela världen genom din själ.
Du viskade i mitt öra och sa att allt kommer ordna sig.
Men jag såg sanningen i dina ögon och det sved av tårar.
Tårar av lögn Tårar av svek.
Jag vart förblindad av din kärlek,
Så att jag inte kunde se färgarna igen..

Jag känner hur vinden smeker min kind…
Jag ser hur molnen drar ihop sig…
Jag hör hur träden viskar till varandra
Jag faller ihop och aldrig vaknar igen…




Fri vers av Mumme
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-02-16 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme