Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Where do I begin...

Where do I begin
To tell the story of how great a love can be
The sweet love story




Fri vers av Mumme
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-02-24 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme