Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lathet

Foto: © 2009 Nina Sann. All rights reserved.
Text: © 2009 Chrístofir Forsén. All rights reserved.

Det är under
all den tid

vi är lata,

som vi detaljerat
planerar

våra

lidnerska knäppar.




Fri vers av Chrístofir Forsén
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chrístofir Forsén
Chrístofir Forsén