Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor!


Motstånd

Allt motstånd är likt newtons vagga, Det enda effektiva motståndet accepterande - oberörd?

Varje motstånd, skapare av en motpol utav samma kraft, ödsliga effekter,
Konsten att gräva sin egen grav!




Övriga genrer av Gangleri
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 12:50



Bookmark and Share


  Gangleri
Beror på i vilken skala. =)
2010-02-03

  Tera
det är konst som kräver lite mer..konst deluxe kan man kalla det..
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri