Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skulle jag kunna vara rädd? ( tumör )





"Du har en elakartad tumör nästan mitt inne i din hjärna,

& vi kan inte göra mer än att ge dej cellgifter".

Det sade den gode läkaren till mej för en månad sen

& gav mej högst ett halvår att leva.

Synrubbningar... yrsel... ångest.

Men er kärlek kan jag inte ta miste på.

Kärleken är en magi som trotsar allt.

800 grader runtom min kista.

Gråter inatt.... & du kysser mina tårar

& hela min kropp & själ.

Hur ska jag kunna vara rädd?

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-21 00:47



Bookmark and Share


    Calin
Vi överlever vi tumörhumörer. Kämpa så kämpar jag.
2009-01-21

  glittertindra
fortsätt kämpa, det finns så mycket här i livet att njuta av.. visst är det så med den här sidan.. alla underbara människor som finns här..
2009-01-21

  Måna N. Berger
Var inte rädd, du vet att ingenting tar slut, det finns en fortsättning. Det tar inte slut. Jag håller om dig, min vän, varmt och ömt.
2009-01-21

  bec..
starkt skrivet om starka känslor,

hade själv en tumör, men den gick att operera men fick även cellgifter,

man får efter ett sånt besked reda på vilka som är ens värkliga vänner,

lycka till ! <3
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP