Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skitsamma... jag skrev av mig i allafall, det är huvudsaken.


du (och jag?)

så naiv du är när du tror att vi kan sova sked
och du håller om mig bakifrån
andas tunga trygga
sömnandetag
en millimeter från min nacke
som om jag vore någon slags
fast form

(det är jag inte)

så naiv jag var när jag trodde att jag kan leka med dig
utan att börja gråta

(det kan jag inte).




Fri vers av träsmak
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 09:22



Bookmark and Share


  Richard Lindroos
Bra skrivet, ibland kan man inte 'bara vara' med vissa människor, väcker känslor =)
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

träsmak