Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har sökt extrajobb på ett korttidsboende!


En intervju

En intervju
jag var inte
särskilt nervös
alls
Det kändes bra
Vi kom överens
Det verkade
så intressant
jag ville börja
jobba direkt
Hon sa att JAG
var intressant
vilken bra kombination
tänkte jag
och snart
får jag gå dubbelt





Fri vers av Tea Alex
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du ÄR ju intressant!
2009-01-21

  Måna N. Berger
Lycka till! Grattis!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex