Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mask


Mask

Jag är precis här
och han är här framför mig.
Det som förbyllar mig är att jag inte ser honom.

Jag vet precis var han är men jag ser honom inte.
Därför drar jag slutsatsen att han måste vara död.
Om jag inte vetat var han vore, och inte heller hade sett honom,
vore det förhastat att tro att han vore död.

Men eftersom jag vet precis var han är, och ändå inte kan se honom,
kan jag inte annat än dra slutsatsen att han måste vara död.

Och det är en förvirrande tanke,
att sakna någon utan att ha rätt till det.




Prosa (Prosapoesi) av Någonting neutralt
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Någonting neutralt