Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är de för ide att ljuga när ändå sanningen kommer fram, stå vid ditt jävla ord, jag nämner inga namn.


förtroende

ett förtroende är svårt att få, men lätt tappat.
glöm inte det, hoppas de här orden du snappat.
wtf håller jag på med, en människa går bara inte att ändra på.
orka försöka mer, det kommer att förbli så.
just fuck your self och alla andra, jag kommer inte dig klandra.




Övriga genrer av molly
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-08-27 15:48



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
"en människa går bara inte att ändå på"?
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

molly
molly