Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken när du sover!

Att inte kunna somna
tror du. Men att du egentligen drömmer.


Du är helt säker men det finns något
bakom mörkret. Du vet det, men vad?
Det är bara att fortsätta sova.


Mörkret tar dig, du springer,
men ingenting händer.


Du jagas av något mörkt,
du kan bara ursklja konturerna.


Men när det känns som du har sprungit,
i flera timmar, vaknar du.


Kallsvettig efter nattens dröm vaknar du upp,
men det känns som det var så verkligt.
Efter några minuter vaknar din man,
frågar vad som hänt.


Men du skulle aldrig veta att din dröm,
var framtiden.





Fri vers av rune
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-08-27 15:55



Bookmark and Share


  Missi VIP
Jättebra! Det är precis som man drömde den själv. Läskig på nåt sätt....
2005-08-27

  Dead dreams living
Den här var bra
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

rune