du skulle ha levt nu
så mycket kvar att
göra älska & leva" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du skulle ha levt nu
så mycket kvar att
göra älska & leva



Till Dej som inte orkar leva längre ( till minne av Johanna Sällström & min Far & Alla Andra...)




Till Dej...

Som liksom Johanna befinner dej där i det

outhärdliga svarta rummet, där man inte

kan hitta en dörr, ingen lysknapp, inga

människor, inte sej själv heller....

& det bara är ett helvete av ångest

& överjävlans jävligt...


Jag har själv varit där.....

Jag var nära att lyckas ta mitt liv

för 22 år sen...... men jag förstod

först senare att det var meningen

att jag skulle leva.

Så håll ut där Du är..... det finns en dörr

mot ljuset...... Du ska bara hitta den,

det finns läkedom........ & Gud &

goda mänskor finns till Din hjälp.

Det är de känsliga & levande mänskorna

som inte orkar leva i vår hårda tid,

men vi behöver Dej, Er.....

mer än någonsin behövs Ni

Den störste rebellen är

Överlevaren.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-21 23:53



Bookmark and Share


  Mackan
underbar

2024-03-08

  Lennart Bång
vacker.. tung
2009-02-09

  Mackan
Tänkvärt och vackert
har lätt att relatera till dessa ord
2009-02-02

  Michaela Dutius
Sorgen över Johanna vackert skildrad...hon och alla andra som inte hittade knappen till ljuset...
2009-02-01

    MaryMo
Fäller en tår för Johanna och alla tappade själar.
Vackert, uppmuntrande och ändå så svårt att tro på...
2009-01-29

  Olof Dahlin
Tack!
2009-01-24

  Maria Zena Viklund
mina tankar går till henne, ett vackert minne att hedra!
2009-01-22

  Måna N. Berger
Viktiga, mycket fina och innerliga ord, som behövs! Det finns många här som befinner sig i det där dödens mörkrum.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP