Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
christian shit ya know ;)


Min bön

Min Bön

Herren, hör min bön och vägled mig i den mörka timmen
Snälla få mig att känna som att allt ska vara bra igen
Jag vandrar stigen ensam, ta min hand ty jag är mörkrädd
O låt mörkret dölja mina hemligheter och hindrar all min smärta från att bli sedd
Oh, herren skydda mig ty jag är ditt stolta barn
Låt mig inte slukas av mörkret likt ett as slukas av en gam
Visa mig den goda vägen som jag kan himmeln nå
Så ska jag kämpa mig genom smärta och demoner, hur många gånger jag än må dräpas o återuppstå
Ty se min själ tillhör dig, bara vägled mig hem
Så kommer jag hem om det så ska kosta mig varje lem




Fri vers av Ninzio
Läst 595 gånger
Publicerad 2005-08-27 19:00



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Tungt
Tung poesi, fantastiskt skrivet. har inte mer att säga..
2005-10-01

    Sara Se
Berörande och vackert. Fastnar särskilt för raden "O låt mörkret dölja mina hemligheter och hindrar all min smärta från att bli sedd"
2005-08-28

  Missi VIP
åh, det finns nästan inte ord för denna dikt.
jag blir så rörd.
det är ord som kommer från en ägta kristen.
2005-08-27

  Amy (F)
Oj oj oj, här har men en riktig poet ju!
Måste snabbt ta bort hela mitt medlemskap nu ju..:) kram på dej
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninzio