Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oavsett om man är 101, 50, 25 eller så.....känns ju sorgen


Sorg

Ett telefonsamtal imorse fick mig
att minnas tillbaka hur det var

då min far

plötsligt gjorde sin resa till himlen

denna natt som varit har min farmor
stilla och lugnt somnat in

tårar rinner nedför min kind
precis som att det just nu vore motvind

men tårar får rinna i sorg

sorg det bara känns så tungt

sorg det känns så skönt att få gråta

sorg just nu en enda stor

TOMHET

Du finns inte mer säger jag samtidigt som jag på stjärnorna
ser men kanske ikväll då jag
tittar ut så har en ny stjärna tänts

den för dig

det är nog det som är SORG

090122




Fri vers av sajo
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 20:43



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint att din farmor ändå
fick somna lugnt och stilla.
Sorg känns, tomhet
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo