Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JESUS, GUDS SON

Han steg ned, antog mänsklig skepnad
och predikade fridens ord
Han slog Sin samtid med häpnad
himmelriket kom till vår jord

Bibelns budskap är klart och koncist
lämnar inget rum för spekulationer
Gud har givit oss Sitt kärleksbevis
och den rödaste av revolutioner

Han for upp efter uppståndelsen
till detta säger jag "amen!" och "credo!"
Han for upp men Han kommer igen
då gäller det att vara redo!

den som har Sonen han har livet
den som tror på Jesus har evigt liv
den som har Sonen han har frihet
den som tror på Jesus är verkligen fri!
den som har Sonen han har vishet
han är verkligt vis på gudomligt vis

LARZ GUSTAFSSON 930805




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 22:32



Bookmark and Share


  Emmy&Emelie
Ja, den som tror på Jesus är verkligen fri! Så sant!!
2009-01-23

  mare VIP
Du skriver igen med din pennas glöd !!
Mycket bra !
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Otron.
2009-01-22

  Suzy med punkterna
Trots min tro måste jag ifrågasätta en sak. Vad har den som inte har tron???
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP