Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min parad.



Ett vackert grepp om en kväll
som inte vill lämna oss själv.
Ett tufft tag om din arm,
i natt håller jag dig varm.

Jag gör dig till min förtjusning och
mina solar dansar ner över din mage.
Du blundar och bländas för att
jag är över hela dig.

Ingen har någonsin vågat hålla mig borta
på en liten liten småkant.
Jag säger hej du kärleksman,
sen hände något och jag försvann.

Jag gör dig till min förtjusning och
mina solar dansar ner över din mage.
Du blundar och bländas för att
jag är över hela dig.

Jag svänger på mina höfter framför dig
du hamnar i diket och stirrar på mig.
Jag tittar upp och du tittar bort,
du var inte min sort.




Fri vers av Emma Louise
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-01-23 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Louise