Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsönskningar som inte blir annat än deprimerande

Jag vet inte om det har gått för lång tid
och om det är därför
Ingenting längre fungerar

Det går inte en dag utan att jag längtar bort
till platser jag aldrig sett eller ens hört talas om
Inte en timme
Utan att jag vill lämna allt
som jag känner till

Ibland är inget här värt det
inget som jag vet om är det

Det är de gångerna
jag lika gärna kan upphöra att existera
i deras värld
I allas värld

Då vill jag inget annat än att vara ensam
Ensam som i riktigt jävla ensam
då jag önskar att ingen kände mig och att jag kände ingen
Då den starka överlever och jag kan strunta i alla andra

Då livet är en tävling
på allvar
och jag är den enda som tävlar
så jag förlorar och vinner samtidigt




Prosa (Prosapoesi) av Andunelen
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 15:40



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Vilken oerhörd sorg! Men det finns ändå ljusglimtar som när du skriver att: Det går inte en dag utan att jag längtar bort
till platser jag aldrig sett eller ens hört talas om!
Dessa rader ska du hålla fast vid för du min sköna dam kommer få resa mer än du anar i ditt liv! Håll bara fast vid tanken och härda ut!
Du har mig i alla lägen! Stjärnbeströdda solglittrande bomullskramar/Ammie
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen