Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


<strong><font color="#ff0000">Inte bara Ny Dag, som på 70-talet...</font></strong>


NY DAG, NY NÅD

 

det här är inte jag
som ska ta nya tag
det här är en ny dag
se nattens skuggor fly
låt denna morgon gry
och skingra tvivlets sky
stig fram ur rök och svek
ur nattens lystna lek
som gör dig tom och blek
känn livslust sippra in
och fylla själen din
släng slöjorna och brinn!

det här är inte lagen
och lyfta sig i kragen
det är den nya dagen
riv ned alla fasader!
bryt sönder barrikader!
möt nåden från vår Fader!

LARZ GUSTAFSSON
25/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 19:19



Bookmark and Share


  Marie Å
Känns som en bra start på dagen........ Så hoppfullt och fint skrivet, här käns "känn livslust sippra in och fylla själen din"
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP