Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annie

Jag har en kompis
som är lite som jag.
Hon är väldigt bra att ha.
När jag mår dåligt är hon där.
När alla mina känslor,
bara är till besvär.
Hon mår dåligt som jag gör ibland
och då brukar hon hålla min hand.

Vi har inte samma tankar
när det gäller killar.
Hon tycker bara att jag väljer fula sillar.
Vi kan gå ut så fjolligt fina
och då bli för många en pina.
Men det är en del av livet tycker vi,
att få dansa, sjunga och bara bli
lite sådär smått fulla,
lägga sig på golvet och rulla.

Att ta foto kan vara kul,
särskilt när man är extra ful.
Att ligga i en säng och skratta,
och berätta grejer som bara du kan fatta.
Vi gillar att dricka kaffe och äta mat
En gång åt gjorde vi rullar av lax,
sen blev kissiga av moccan på max.
Jag kan låna dina kläder och du mina
Fatta vad vi är fina!

Jag älskar dej av hela mitt hjärta
och jag vet att det kan smärta
när man tar in grejer
längre ner, där ingen ser.
Jag vill att du ska veta hur vacker du är
När jag ser på dej kan jag bli lite kär.
Vår vänskap har försvunnit emellanåt.
Det har varit både skratt och gråt
Vi har blivit starkare på något vis
för nu kan vi ju alltid släppa en fis.

Du får mig att må bra,
Du är superviktig, det tycker jag!










Fri vers av entillsomdu
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-08-28 16:50



Bookmark and Share


    vilsen
åå, en lovisa-dikt, eller ? jättesöt ! låt henne läsa den någon gång , det skulle hon nog gilla !
2005-08-30

    livräddaren
aaw vad söt!
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

entillsomdu