Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hemskt att leva




Jag är trött på att leva.

Jag är trött på att vara trött.

Jag bär på en sån sorg.

En sån Längtan.

Jag bär på en sån vrede.

Jag bär på en sån glädje & kärlek.

Det är ensamt med en sån kärlek.

Det är hemskt att leva.

Det är skönt att leva.

Nu gråter jag.

Dricker mina tårars ljus.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 02:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Berör...livet kan vara just så underbart smärtfyllt...i en kontrastrik känslostorm.applåder!
2009-01-25

  Dr Jimmy Johansson The 777
Dricker mina tårars ljus, det var vackert skrivet,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,det är inte så hemskt att leva, vi bara inbillar oss det.

Det är hemskt att inte leva-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2009-01-25

  Måna N. Berger
Ja, livet är något fruktansvärt, och fruktansvärt skönt också. Vad ska vi ta oss till med det, när det blir oss övermäktigt ibland?
*torkar en tår från din kind*
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP