Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....bare noen ord en søndag morgen....


I dag

Pressens død
...

Pressen døde...og opp kom mediaindustrien
like upålitelig som andre spekulanter
like fordummende som all annen butikk
like destruktiv
som all annen uforstand


tenk
tenk mye
mens det ennå
er mulig




Fri vers av kjell gjerseth
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 10:24



Bookmark and Share


  Linen
Det var nok svaert kloke ord för å vaere en söndag morgen da! Så jeg skall tenke litt på dem og la dem synke in...
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell gjerseth