Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subtila Ytlighet

Slående skönhet på allmän beskådan,
som en subtil nyans av svart,
till allas förfogande -
varsågoda

2005-01-26




Fri vers av Sagobarn
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-08-28 18:15



Bookmark and Share


  orsak
i just love it! <3
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sagobarn
Sagobarn