Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leken är slut, du är vuxen nu!

Jag är en larv och ingen fjäril
Jag är en larv som inte vill komma ur mitt skal
Jag sitter hellre här, fast och inbyggd i mitt eget jag

Spinner trådar omkring mig, leker kurra göma med mig själv
Ingen vill längre leka med mig

Ni har blivit vuxna och lämnat erat skal
Prövat era vingar, ni gav er alla av
Fyllda av färger, sökande efter något mer
Ni blev vuxna, barnet i er finns inte mer

Död åt leken
Död åt ett barn
Liv till en vuxen
En vuxen, som är jag?





Fri vers av fien88
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 11:14



Bookmark and Share


    carimba
jag tycker mycket om de tre första styckena, sedan händer något som gör att den inte är lika tilltalande för mig.

Spinner trådar omkring mig, leker kurra göma med mig själv
Ingen vill längre leka med mig

just så känner jag mig själv ibland....
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88