Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är hon?

Hon skriver så vackert och rent

hon berör mig med sitt sinne

vem är hon? varför är jag nyfiken?

hon spelar på mina toner, som om hon var skapt för mig. är jag densamma för henne?

den renaste klang som bara jag kan höra RÅ, Djup, Gömd, Djurisk.

Hon neg för mig å det ödmjukaste, bakom sin skärm, och jag dog inombords av längtan.

vem är hon...




Övriga genrer av Vädjan
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 23:01



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Vilka är vi människor?,bakom orden, bakom meningarna. Pusselbitar som läggs ut...vill vi att pusslet ska sättas ihop, orkar någon med alla de 2.500 bitarna?
Vilken vacker dikt du skriver här.."Vem är hon?"
"Varför är jag nyfiken"

Är det inte underbart när människor berör varandras sinnen?
Med ord?

Mycket vackert.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Vädjan
Vädjan