Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svettig Efteråt?

om du undrar så finns jag här,

Trygg, stark och rak.

vill du vila så kan jag bädda om dig.

vill du ligga kan vi leka.

vill du prata ska jag lyssna.

jag är bara en fantasi för dig.

men om du vill så finns jag här.






Övriga genrer av Vädjan
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vädjan
Vädjan