Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende, alkoholism, misshandel, vandalim och skadegörelse!!!

Beroende.

Jag fann dig berusad och fångades in i kärlekens alkoholism.

misshandel.

Du drack dig mätt på mina känslor med din hjärtelösa vandalism.

Skadegörelse.

Du rubbade hela min existens
men jag har lärt mig att leva med denna konsekvens.








Fri vers av leonardo1981
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-27 00:24



Bookmark and Share


  Baystream
mmm alltid, i ett förhållande, en som älskar och en som blir älskad.

Stark text.
2009-10-27

  Junitvillingen
Stark text som väcker tankar...de två sista raderna känns enormt...de biter sig fast...mycket gripande.
2009-04-14

  bergsdotter
Det här tyckte jag om,
mycket bra !
2009-02-10

  J.L
Gillar den skarpt!!
2009-01-29

  J.L
Gillar den skarpt!!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981