Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna på himlen slocknade idag

Svarta sekunder, du gav dig av
En stjärna på himlen slocknade idag
Du kommer ej tillbaka, trots att jag bönar och ber
Ropar ditt namn, det ekar i all evighet

Uppslukad av sorgen är jag
Har nu bara minnen kvar
Fick inte ta farväl
För svarta sekunder förde dig hastigt iväg

En vindpust lekte med mitt hår, torkade även en tår
Var det du som ville skänka mig tröst
Jag tyckte att jag hörde din röst
Finns så mycket jag vill säga till dig, ge mig ett tecken om du hör mig

Nu lever jag för oss två
Kommer aldrig låta dig gå, för så länge mitt hjärta slår är du en del av mig




Fri vers av fien88
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-01-27 18:39



Bookmark and Share


  lycksele
Mot döden är vi utan chans. Allihopa. Jag har några dikter om mammas död.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88