Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja flyga lika lätt

Fåglarna cirkulerar lätt utanför fönstret
Jag skulle vilja flyga lika lätt
Men tyngs ner av mitt frusna hjärta

På tredje våningen får man lite perspektiv
Inser att allt inte är svart eller vitt
En klarröd vante på marken
Påminner mig om smultronen du brukar trä på strå

Den här dagen får alla tankar att vandra iväg
De vandrar i din riktning
Trasslar in sig i dina fotsteg
Fastän du klivit ur dem för länge sen

Ser din kropp falla, trotsa luftens motstånd
Jag kniper ihop ögonen och vågar inte titta
Trycker händerna mot öronen för att slippa höra
Men ditt skrik skär igenom och lämnar ärr inuti mig

Och varje gång jag blundar ser jag dig falla

Fåglarna cirkulerar lätt utanför fönstret
Jag skulle vilja flyga lika lätt


Till dig









Fri vers av Littlesunshine
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine