Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter våren!


Snart

Solen är här
Våren är här
Värmen är här
Snart i alla fall




Övriga genrer av Hanna Wiklund
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 08:59



Bookmark and Share


  elinbelin
JA! Åh, vad jag längtar.
Vårkänslorna börjar krypa
på mig nu! :)
2009-01-28

  Gangleri
hallelujah!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wiklund
Hanna Wiklund