Att öppna sig för Gud innebär också att öppna sig för Hans helighet, som inte kan samexistera med synden. Genomskådad men älskad står jag här, ren i Jesu blod." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att öppna sig för Gud innebär också att öppna sig för Hans helighet, som inte kan samexistera med synden. Genomskådad men älskad står jag här, ren i Jesu blod.


ÖPPNINGAR

februari

öppningen mot mars

en öppning mot april

som öppnar sig mot maj

snart är februari här bevars

i maj slår värmen till

och jag går i kavaj

jag öppnar mig för himmelen

jag vet ska komma sen

som är här redan nu

jag tror på återlösningen

på blodsförsoningen

att meningen är Du

som blomman öppnar sig för sol

och jorden för ett regn

jag öppnar mig för Dig

Din blick som når från pol till pol

och faderskärleken

som innesluter mig

LARZ GUSTAFSSON   090128




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-28 15:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt.....mycket fint skrivet !!
2009-01-30

  anits VIP
Mycket vackert skrivit, en sång
att sjunga för Honom,gillas mycket
2009-01-28

  Fånga dagen
Det här var väldigt vackert målande poesi i alla årstider
mvh Anna-Karin
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP