Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dec 1994


Havslust


Idag har jag älskat med havet och dess oändlighet.
Vi möttes i den grå dimman. Nära kära omslöt vi varandra.
Min lust öppnades för livet - och hela min kropp fylldes av kärlek.

Jag njöt av att finnas till, omslutas av vattnets rörelse och att få gå på Moderjord med friska fötter, att ha ett dunkande hjärta som slår fridfyllt och bära ett par vackra ögon som ser och känner livets godhet.

Jag älskar dig liv och jag älskar med dig i lust och nöd.




Fri vers av livoria luna-lisen bolander
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-28 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livoria luna-lisen bolander