Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon gång har nog alla känt såhär


MUSIC IS MY SAVIOUR!!

Musiken dånar, jag sänker den inte vidrör inte volymknappen alls!

Det är dags att inse dags att stå, dags att känna takten.

Högtalaren står rakt framför mina öron ändå störs jag inte av det!

Musiken gör mig levande med inlevelse börjar jag sakta röra mig till den.

Med utsträckta armar börjar jag att snurra vänder mig om och finner mig ett

ansikte där jag aldrig tidigare sett.

Återigen finner jag inlevelsen njuter av musikens melodi.

Blir som förälskad gör av med all min energi.

Dansar en slide åt höger fortsätter sedan bak.

Jag är ett med musiken att röra mig i takt är verkligen min sak!

Sakta lyfter jag mitt huvud mot mina händer, drar ett djupt suck gör en snurr

för att komma till delen där all olycklig kärlek vänder.

En mörk skugga lägger sig strax bakom mig.

Men musiken får mig att fortsätta drömma mig in i en värld jag inte kan leva

utan.

Som i en rund cirkel lever jag ostörd som jag är fokuserad och passionen som

jag känner lämnar mig inte där ensam kvar.

Tankarna är i dansens ögonblick lycklig som jag är blundar jag nu.

Ställer mig framåt lutad tar ett steg i taget.

Det är okej att visa vart ens riktiga svaghet finns.

Inom dans är detta tillåtet.

Även att släppa fram ilska går.

Det är rätt så skönt att brista och släppa ut all gråt.

Släppa ut allt de onda där inuti som får en att må frisk i själen och fri.

Takt musik sång piano dans känslor som i ilska passion kärlek och lycka är

underbart att få känna.

Sitter här samlad som jag är tänker på vad jag skulle ha gjort om inte

musiken fått mig att falla och bli kär.

Klangen tonerna, stämmorna, falsetterna, basgångarna, volymen, ja allt.

Och de e så skönt att få leva sig in fantisera memorera explodera!

GOD BLESS THE MUSIC (8) <3 <3 <3




Fri vers av Soul-Child
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soul-Child
Soul-Child